Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Pharmaca Fennica® nyt mobiilissa

Pharmaca Fennica® nyt mobiilissa

Suuren suosion saavuttanut pharmacafennica.fi-verkkopalvelu kehittyy käyttäjien tarpeiden mukaan. Helsingin Lääkäripäivillä lanseerataan verkkopalvelun responsiivinen käyttöliittymä, joka sopeutuu käyttäjän laitteeseen ja selainikkunan kokoon. Lääkäripäiviltä alkavalla Pharmaca Fennica -kiertueella opastetaan palvelun käyttöön.

Pharmaca Fennica -verkkopalvelu optimoitu myös mobiilikäyttöön

"Käyttäjäpalautteen ja verkkoanalytiikan perusteella olemme panostaneet palvelun mobiilikäytön kehittämiseen. Analytiikka osoittaa tasaista kasvua älypuhelin- ja tablettikäytölle ja uskomme kasvun jatkuvan entisestään tänä vuonna", kertoo johtaja Topi Hanhela. Päätelaitteeseen mukautuva käyttöliittymä helpottaa verkkopalvelun käyttöä. Luotettava lääketieto on terveydenhuollon ammattilaisten hyödynnettävissä laitteesta ja paikasta riippumatta.

Mobiilikäyttöliittymän lisäksi verkkopalveluun on lisätty uutta sisältöä: tablettien ja kapseleiden kuvat ja niiden tunnistamiseen tarvittavat tiedot. "Kaikki lääkärit ja lääketieteen opiskelijat, joilla on Valviran yksilöintitunnus, saavat palvelun veloituksetta käyttöönsä", Hanhela muistuttaa.

Pharmaca Fennica 2014 ilmestynyt: uusia vaikuttavia aineita selvästi edellisvuosia enemmän

Ammattilaisten arvostama työkalu Pharmaca Fennica 2014 on ilmestynyt. Viisiosainen lääketietoteos sisältää lähes 2200 päivitettyä tuoteselostetta.  Uusia valmisteita on 141 ja uusia vaikuttavia aineita 33, joka on selvästi edellisvuosia enemmän. Uusia syöpälääkkeitä on jälleen eniten, yhteensä 10.

"Uutuutena kirjassa on mm. tiedot lääkeviranomaisen lisäseurannassa olevista lääkkeistä sekä tätä symboloiva musta kärkikolmio kussakin tällaisessa valmisteessa", kertoo päätoimittaja Essi Kariaho.

Pharmaca Fennica -kiertue 2014 alkaa 8.1. Helsingistä

Lääketietokeskus jalkautuu jälleen kuudelle paikkakunnalle ympäri Suomen kartoittamaan nykyisten ja tulevien terveydenhuollon ammattilaisten lääketiedon käyttötarpeita. Kiertueella lääkeinformaation asiantuntijat esittelevät, miten Pharmaca Fennica -verkkopalvelua käytetään mobiililaitteilla ja keräävät käyttäjiltä uusia kehitysideoita. Kiertue alkaa Helsingistä, jossa Lääketietokeskus on mukana valtakunnallisilla Lääkäripäivillä.

  • Helsinki (Helsingin Lääkäripäivät, Messukeskus), 8.–10.1.
  • Kuopio (KYS), 27.1.
  • Jyväskylä (KSKS), 29.1.
  • Turku (TYKS), 4.2.
  • Oulu (Pohjolan Lääkäripäivät, Oulun Musiikkikeskus), 19.–21.2.
  • Tampere (Tampereen Lääkäripäivät, Tampere-talo), 19.–21.3.
  • Lääketietokeskus (Helsinki), 14.2. ja 14.3.

Kehitysproviisori Elli Leppä kertoo Pharmaca Fennica -verkkopalvelun tehokkaasta mobiilikäytöstä Lääkäripäivien Näkökulma-lavalla ke 8.1. klo 12.30–13.00, to 9.1. klo 12.30–13.00 ja pe 10.1. klo 13.30–14.00.

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Essi Kariaho
Johtaja, lääketieto, Päätoimittaja
work (09) 6150 4961
Lataa yhteystiedot vCardina
Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina

 

Kiertueen tarkemmat tiedot

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje