Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Pharmaca Fennica® -kiertue käynnistyi

Pharmaca Fennica® -kiertue käynnistyi

Lääketietokeskuksen vuosittainen Pharmaca Fennica® -kiertue käynnistyi jälleen tammikuun alussa Helsingin Lääkäripäivillä.

Kiitos kaikille messupisteellämme käynneille mielenkiintoisista keskusteluista ja runsaista ideoista. Saimme paljon arvokasta tietoa ja näkemyksiä kehittämiseen.

Tammikuun aikana kiertue jatkaa Kuopioon ja Jyväskylään. Helmikuussa kiertue jalkautuu Turkuun, Ouluun ja Tampereelle. Tarkemmat kiertuepäivämäärät näet tästä.

Kiertueella opastetaan käyttäjiä erityisesti Pharmaca Fennica -verkkopalvelun käyttöön. Helppokäyttöinen ja ajantasainen verkkopalvelu on optimoitu vuoden alusta myös mobiilikäyttöön. Palvelu on käytössä veloituksetta kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille, joilla on Valviran yksilöintitunnus.

Lisätietoja

 

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje