Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Pharmaca Fennica 2013 -kiertue

Pharmaca Fennica 2013 -kiertue tuo lääketiedon lähelle ammattilaista

Lääketietokeskus jalkautuu kuudelle paikkakunnalle ympäri Suomen kuuntelemaan nykyisten ja tulevien terveydenhuollon ammattilaisten lääketiedon käyttötarpeita. 

Lääkeinformaation asiantuntijat keräävät uusia kehitysideoita ja jakavat tuoreinta osaamista tiedonhausta. Ammattilaisten arvostama työkalu Pharmaca Fennica® 2013 on ilmestynyt – syöpätautien hoitoon eniten uusia lääkkeitä.

Lääkitysturvallisuutta uusilla toimintatavoilla ja tehokkaalla tiedonhaulla

Lääketietokeskuksen asiantuntijat jalkautuvat kuuntelemaan terveydenhuollon ammattilaisten lääketietotarpeita tammi-maaliskuussa. Tavoitteena on keskustella ja antaa ideoita tiedon hakemiseen ja käyttöön. "Haemme kiertuetilaisuuksissa uusia, potilastyötä tehostavia toimintatapoja eri ammattiryhmien näkökulmasta", kertoo johtaja Topi Hanhela.

Ammattilaisten lisäksi asiantuntijat opastavat lääketieteen, farmasian ja sairaanhoidon opiskelijoita tehokkaaseen tiedonhakuun. Näin varmistetaan potilas- ja lääkitysturvallisuuden toteutuminen kaikissa hoitotilanteissa. Pharmaca Fennica -kiertue käynnistyy 8.1.2013 Helsingissä ja viimeinen tilaisuus pidetään maaliskuun lopulla Tampereella. Muut paikkakunnat ovat Kuopio, Jyväskylä, Turku ja Oulu.

"Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuksiin ja tapaamaan asiantuntijoitamme", Hanhela jatkaa.

Lääketieto päivittyy jatkuvasti: syöpätautien hoitoon eniten uusia lääkkeitä

Turvallisen lääkehoidon tukijalka Pharmaca Fennica 2013 on ilmestynyt. Neliosainen kirjasarja sisältää n. 2150 päivitettyä tuoteselostetta ja uusia käyttöä helpottavia ominaisuuksia: mm. valmistekohtaisen tiedon lääkkeen soveltuvuudesta iäkkäille. "Viime vuonna markkinoille tuli 116 uutta valmistetta, joista 26 sisältää uusia vaikuttavia aineita. Uusista vaikuttavista aineista 9 on tarkoitettu syövän hoitoon", kertoo päätoimittaja Essi Kariaho.

Ajantasaiset lääketiedot päivittyvät kahden viikon välein www.pharmacafennica.fi-verkkopalveluun. "Kaikki lääkärit ja lääketieteen opiskelijat, joilla on Valviran yksilöintitunnus saavat verkkopalvelun veloituksetta käyttöönsä", Kariaho muistuttaa.

Lisätietoja

Anna Mononen, tietopalveluproviisori, 040 538 8492, anna.mononen@laaketietokeskus.fi
Topi Hanhela, johtaja, asiakkuudet, 040 518 0792, topi.hanhela@laaketietokeskus.fi
Essi Kariaho, johtaja, lääketieto, Päätoimittaja, 040 746 8904, essi.kariaho@laaketietokeskus.fi

Tilaisuuksien tarkemmat tiedot http://www.laaketietokeskus.fi/laaketieto/pharmaca-fennica-kiertue

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje