Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Olemme mukana Sairaanhoitajapäivillä 27.-28.3. Tervetuloa osastolle 3p18!

Olemme mukana Sairaanhoitajapäivillä 27.-28.3. Tervetuloa osastolle 3p18!

Tule tutustumaan uuteen hoitotyön lääketietopalveluun ja osaamiskartoituksiin

Olemme mukana Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.3.2014.

Tutustu osastollamme uuteen helppokäyttöiseen sairaanhoitajien verkkopalveluun, joka on kehitetty suomalaisten sairaanhoitajien arkityön tarpeita kuunnellen. Verkkopalvelusta löytyvät nopeasti ja sujuvasti Pharmaca Fennicaan pohjautuvat ajantasaiset tiedot mm. potilasneuvonnan tueksi, lääkehoidon seurantaan, lääkkeiden käyttökuntoon saattamiseen ja annosteluun sekä rinnakkaislääkkeiden vertailua varten.

Tule kuulemaan, kuinka uusi verkkopalvelu ja Klik-puhelinpalvelu helpottavat hoitotyön kiirettä! Osastollamme voit testata myös omaa lääkehoito-osaamistasi ja voit voittaa Kodin Lääkeoppaan! Löydät meidät osastolta 3p18.

Kehitysproviisorimme, FT Elli Leppä pitää Tietotorilla esityksen "Luotettava lääketieto nopeasti verkosta sairaanhoitajan tueksi – Hoitotyön Pharmaca Fennica on aina ajan tasalla" torstaina 27.3. klo 14.30 ja perjantaina 28.3. klo 11.30

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje