Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus yhteistyökumppaniksi BMI Innovation Projectiin

Lääketietokeskus yhteistyökumppaniksi BMI Innovation Projectiin

BMI Innovation Project järjestettiin ensimmäistä kertaa lokakuussa informaatioverkostojen, bioinformaatioteknologian ja lääketieteen opiskelijoille. Projektin tarkoituksena oli paneutua yhteistyöyrityksen asettamaan ajankohtaiseen ongelmaan terveyspalveluiden ja tietotekniikan rajapinnassa.

Lääketietokeskuksen projektin tavoitteena oli kehittää helppokäyttöinen ja koukuttava terveyttä edistävä mobiilisovellus. Myös Kansallinen Lääkeinformaatiokeskus KLik oli mukana omalla projektillaan. Klikin ryhmän tavoitteena oli suunnitella virtuaalinen Klik-palvelu; toteutukseltaan innovatiivinen ja kannattava lääkeinformaatiopalvelu verkossa, joka olisi suunnattu sekä kansalaisille että ammattilaisille.

Opiskelijaryhmät paneutuivat kahden viikon ajan yritysten asettamiin haasteisiin. Projekti huipentui lauantaina 13.10. Otaniemessä Aalto Design Factory:ssa, jossa lopputulokset julkistettiin.

Projektista syntyi monia uusia konkreettisia ja toteuttamiskelpoisia ideoita asetettuihin ongelmiin. Koko projektin innovatiivisuus ja poikkitieteellisyys herättivät ajattelemaan aivan uudella tavalla ja sitä kautta yritykset pääsivät mukaan opiskelijoiden arkeen sekä kurkistamaan tulevaisuuteen.

Lääketietokeskus ja Klik kiittävät projektin järjestäjiä ja kaikkia mukana olleita opiskelijoita ja yrityksiä. Olemme varmasti mukana myös ensi kerralla!

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje