Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus tiedottaa: Lääkkeistä terveyttä?

Lääketietokeskus tiedottaa: Lääkkeistä terveyttä?

Lääketietokeskus Oy on jo liki 40 vuoden ajan toimittanut ajantasaista ja luotettavaa lääketietoa terveydenhuollon ammattilaisille ja kansalaisille. Tammikuussa 2011 julkaisimme kaksi uutta teosta suomalaisen lääketurvallisuuden edistämiseksi: Pharmaca Fennica® 2011 ja Lääkkeistä terveyttä?

Lääkeala ja lääkkeet herättävät monitahoisia kysymyksiä niin ammattilaisissa kuin kansalaisissa: mikä lääkkeissä maksaa, miksi kaikkia lääkkeitä ei korvata, miksi rokotteet ovat tärkeitä, miten lääkemarkkinointia valvotaan jne. Näihin ja moniin muihin lääkkeiden määrääjiä ja käyttäjiä askarruttaviin kysymyksiin ei ole ollut saatavissa vastauksia yksissä kansissa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lääkealasta ja vähän muuta

Lääketietokeskuksen uusi Lääkkeistä terveyttä? -teos luotaa ainutlaatuisesti lääkealaa ja lääkkeen elinkaarta koeputkesta kodin lääkekaappiin. Kirja antaa vastauksia niin ammattilaisille kuin kansalaisille ja herättää keskustelua lääkkeiden roolista terveydenhuollossa. Kirjan kirjoittajina on yli 30 alan huippuasiantuntijaa, mm. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen ylijohtaja Sinikka Rajaniemi, Lääkäriliiton varatoiminnanjohtaja Risto Ihalainen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen rokoteosaston johtaja Terhi Kilpi, Sosiaali- ja terveysministeriön lääkintöneuvos Timo Keistinen ja Kilpailuviraston johtaja Martti Virtanen.

Lääkkeistä terveyttä? -teoksen artikkelit tulevat saataville myös englanninkielisinä käännöksinä verkkojulkaisuna keväällä 2011.

Lääkkeistä terveyttä? (ISBN 978-952-67013-2-5), 128 sivua

Arvostelukappaleiden tilaukset

 

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje