Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus Oy osakkaaksi SalWe Oy:öön

Lääketietokeskus osakkaaksi SalWe Oy:öön suunnatussa osakeannissa

SalWe Oy on terveys- ja hyvinvointialan strategisen huippuosaamisen keskittymä eli SHOK.

SalWen missio on yksilön terveyden ja hyvinvoinnin parantaminen, josta kumpuaa Suomelle kasvavaa alan liiketoimintaa. SalWen missio tukee hyvin Lääketietokeskuksen asiakaslähtöistä strategiaa: työskentelemme joka päivä suomalaisten lääkitysturvallisuuden takaamiseksi ja vahvistamme potilasturvallisuutta myös kansainvälisesti Vnr-lääketietorekisterin avulla.

SHOKin tavoitteena on kehittää tuotteita ja palveluja sekä toimintatapoja kansantaloudellisesti merkittävien sairauksien ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi sekä yksilön toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Laaja-alaista tutkimusta terveyden edistämiseksi

Lääketietokeskus on mukana SHOKin molemmissa tutkimusohjelmissa: Älykäs monitorointi ja Mielen ja kehon eliksiirit. Ensin mainitussa Lääketietokeskuksen tutkimus keskittyy ammattilaisen ja kansalaisen välisen lääkitysdialogin kehittämiseen ja lääkitysturvallisuuden parantamiseen. Jälkimmäisessä ohjelmassa tutkimuksen fokuksessa on yksilön itsehoidon ja terveyden edistäminen monikanavaisen informaation ja sähköisten palveluiden avulla.

Katso kaikki osakasyritykset

Katso kaikki yliopisto- ja tutkimuslaitososakkaat

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje