Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus on mukana Itä-Suomen Lääketiede- tapahtumassa 26.-28.9.2017

Lääketietokeskus on mukana Itä-Suomen Lääketiede- tapahtumassa 26.-28.9.2017

Olemme mukana näytteilleasettajana Itä-Suomen Lääketiede- tapahtumassa Kuopiossa. Tule vierailemaan messuosastollamme B21!

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme ja keskustelemaan lääkitysturvallisuuden parantamisesta ja terveydenhuollon prosessien kehittämisestä rakenteisen lääketietokannan avulla.

Jos olet lääkäri, voit noutaa uudistetun, lääkeainekohtaisen Pharmaca Fennica 2017 -käsikirjan. Annamme myös vinkkejä Pharmaca Fennica -mobiilisovelluksen käyttöön.

Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman järjestää Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys yhteistyössä Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, Itä-Suomen yliopiston ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kanssa. Tapahtumapaikkana on Kuopion Musiikkikeskus.

Lisätietoja

Noora Aalto
Myynti- ja markkinointiassistentti
work (09) 6150 4975
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje