Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus mukaan lääkeinformaation koordinaatioryhmään

Lääketietokeskus mukaan lääkeinformaation koordinaatioryhmään

Suomessa on ensimmäistä kertaa laadittu kansallinen lääkeinformaatiostrategia. Tavoitteena on lisätä ja tuottaa luotettavaa, puolueetonta ja potilasturvallisuutta edistävää tietoa terveydenhuollon ammattilaisille ja kansalaisille. Fimea on vastannut strategian laatimisesta ja tehnyt laajaa yhteistyötä lääke- ja terveydenhuoltoalan toimijoiden kanssa.

Lääkeinformaatiostrategian toteuttamista moniammatillisesti

Lääketietokeskus on mukana Fimean nimeämässä Lääkeinformaation koordinaatioryhmässä, jonka tehtävänä on jatkaa ja kehittää strategiatyötä. Koordinaatioryhmän roolina on erityisesti lääkeinformaation tuottamisen ja järjestämisen kehittäminen sekä yhteistoiminnan edistäminen. Ryhmä on asetettu kahden vuoden määräajaksi.

Fimea painotti edustajien valinnassa erityisesti toiminnallisuutta: miten parhaiten saadaan tuloksia lääkeinformaation kehittämiseksi. Lääketietokeskus on jo liki 40 vuoden ajan tuottanut terveydenhuollon ammattilaisille laajasti käytettyjä arjen työkaluja, kuten Pharmaca Fennica® ja Hoitotyön Pharmaca Fennica, ja tarjonnut potilaille suosittuja ja helppokäyttöisiä palveluita, kuten Lääkeinfo.fi ja Lääkekortti.fi.

Ryhmään on lisäksi nimetty mm. potilaiden, lääkäreiden ja sairaanhoitajien edustajat. Yhdistävinä arvoina ovat potilaskeskeisyys ja moniammatillisuus. 

Uutinen Fimean sivuilla

Lisätietoja

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje