Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus käynnistää lääkealan markkinatilastopalvelun

Lääketietokeskus käynnistää lääkealan markkinatilastopalvelun

Lääketietokeskus käynnistää uuden lääkealan markkinatilasto- ja analyysipalveluliiketoiminnan. Liiketoiminnan laajentamisen taustalla on asiakkaiden toivoma nopea ja kustannustehokas markkinatietopalvelu.

Pharmarket-nimellä tarjottava palvelu sisältää luotettavat ja ajantasaiset hinta- ja myyntitiedot lääkevalmisteista päätöksenteon tueksi. Palvelun pohjana toimii Pharmaca Fennica® -lääketietokanta. Uusi palvelu on saatavilla asiakaskäyttöön loppuvuodesta 2013.

Asiakkaiden tarpeet lähtökohtana: nopea, luotettava ja kustannustehokas

Uuden palvelun rakentamisessa on huomioitu erityisesti Suomessa toimivien lääkeyritysten tarpeet. Kehitystyössä on panostettu palvelun käytettävyyteen ja tietojen luotettavuuteen.

Pharmarket on kustannustehokas, joustava ja Suomessa tuotettu palvelu. Se tarjotaan asiakkaalle helppokäyttöisenä verkkopalveluna, joka on hyödynnettävissä internet-selaimella niin toimistossa kuin etäyhteydellä asiakastyössä. Lisäksi tarjolla on valmiita raportteja käytettäväksi esim. Excelissä.

Palvelun tuottamisessa käytetään Microsoftin raportointiteknologioita, jotka mahdollistavat analysointityökalujen jatkokehittämisen muuttuvien asiakastarpeiden mukaan.

Synergiaetuja asiakkaiden hyödyksi

Lääketietokeskuksella on vahva osaaminen ja pitkä kokemus lääketietokantojen korkealaatuisista integroinneista ja asiakaslähtöisten palveluiden tarjoamisesta.

"Asiakaslähtöisyys on strategiamme kulmakivi. Olemme erittäin iloisia, että asiakkaat ovat olleet suoraan yhteydessä meihin uuden palvelun saamiseksi. Hyödynnämme uuden palvelun tuottamisessa nykyisiä prosessejamme”, kertoo toimitusjohtaja Minna Palhamo.

Lisätietoja

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Essi Kariaho
Johtaja, lääketieto, Päätoimittaja
work (09) 6150 4961
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje