Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus ensimmäinen suomalainen yritys Health 2.0 Europe -konferenssin lavalla

Lääketietokeskus ensimmäinen suomalainen yritys Health 2.0 Europe -konferenssin lavalla

Health 2.0 -konferenssi on terveydenhuollon teknologian johtava showcase-tapahtuma. Johtaja Topi Hanhela kutsuttiin asiantuntijapaneeliin arvioimaan case-esityksiä erilaisista työkaluista, jotka edistävät arvontuotantoa terveydenhuollossa sekä potilaan ja ammattilaisen välistä kommunikaatiota.

”Lähdin erittäin mielelläni mukaan, koska teemat olivat hyvin lähellä SalWe/SHOK-tutkimuksemme pelikenttää”, Hanhela kertoi. ”Osallistuminen Health 2.0 -päätapahtumaan San Franciscossa vakuutti minut siitä, että Health 2.0 on paras paikka oppia miten maailmalla innovoidaan käyttäjälähtöisiä ratkaisuja terveydenhuoltoon.”

Tämän vuoden pääteemoja olivat ammattilaisen ja potilaan välinen dialogi, verkkoyhteisöt sekä yksilölliset terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen palvelut. Kansainvälinen Health 2.0. Europe -konferenssi järjestettiin Berliinissä 27.–28.10.2011

Lääketietokeskus pyrkii yhdessä kumppaneidensa kanssa edistämään uusien työkalujen ja käyttäjän tarpeiden mukaan räätälöidyn lääketiedon käyttöä terveydenhuollon päätöksenteossa niin ammattilaisen kuin potilaan lähtökohdista.

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje