Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskus aktiivisesti mukana lääkeinformaatioverkostossa

Lääketietokeskus aktiivisesti mukana lääkeinformaatioverkostossa

Fimean vuonna 2012 julkaiseman lääkeinformaatiostrategian toimeenpano on alkanut. Strategian toteuttamisesta vastaa koordinaatioryhmä sekä eri alojen asiantuntijoista koostuvat työryhmät. Lääketietokeskus on aktiivisesti mukana tässä lääkeinformaatioverkostossa.

Lääkeinformaatioverkoston toimintaa koordinoi Fimean nimeämä Lääkeinformaation koordinaatioryhmä. Koordinaatioryhmän roolina on erityisesti lääkeinformaation tuottamisen ja järjestämisen kehittäminen sekä yhteistoiminnan edistäminen. Lääketietokeskus valittiin koordinaatioryhmän jäseneksi edustajanaan toimitusjohtaja Minna Näsänen.

Lääkeinformaatioverkoston toiminnan kulmakiviä on avoimuus. Tätä arvoa toteuttaa koordinaatioryhmän nimeämä viestintätiimi. Lääketietokeskuksen lääkeinformaatioproviisori Hanne Juuti toimii tässä viestintätiimissä. Viestintätiimin tärkein tehtävä on laatia lääkeinformaatioverkostolle viestintäsuunnitelma koordinaatioryhmän johdolla ja vastata sen toteuttamisesta. Viestintätiimi vastaa myös siitä, että verkoston toiminnasta tiedotetaan laajasti terveydenhuollon eri sektoreita, lääkkeiden käyttäjiä ja poliittisia päättäjiä.

Lääkeinformaation koordinaatioryhmä päätti 1.11. myös lääkeinformaatioverkoston muiden työryhmien kokoonpanot kaksivuotiselle kaudelle, joka alkaa 1.1.2013. Lääketietokeskus on mukana Lääkkeiden käyttäjien lääkeinformaation kehittämisen työryhmässä ja nimeää edustajansa työryhmään joulukuussa.

Lue lisää Fimean sivuilta.

Lisätietoja

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Hanne Juuti (äitiyslomalla)
Lääkeinformaatioproviisori
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje