Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketietokeskuksen hallitukseen uutta näkökulmaa

Lääketietokeskuksen hallitukseen uutta näkökulmaa

Lääketietokeskus Oy:n yhtiökokous on valinnut yhtiön hallituksen uudelle toimikaudelle. Yhtiön hallitukseen haluttiin nyt myös lääkealan ulkopuolista osaamista.

Hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin siksi Vice President Sales NEE Consumer Mervi Heinaro, Metsä Tissue Oyj. Tämä on ensimmäinen kerta Lääketietokeskuksen historiassa kun hallitukseen valittiin lääketeollisuuden ulkopuolinen jäsen.

Lääketietokeskuksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes ja muina jäseninä Pfizer Oy:n toimitusjohtaja Ove Uljas ja Santen Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Liljeroos.

Hallituspohjan laajentamisella uutta näkökulmaa liiketoimintaan

"Lääketietokeskus on laajentanut toimintaansa pohjoismaisille markkinoille, joten Mervi Heinaro tuo toivottua kansainvälistä näkökulmaa hallitustyöskentelyyn.", kertoo hallituksen puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes.

Mervi Heinarolla on pitkä kansainvälinen kokemus niin yritysmyynnistä kuin kuluttajamarkkinoinnista eri sektoreilla. Terveydenhuoltotoimialalta Heinaro on saanut kokemusta työskennellessään Esperi Care Oy:n toimialajohtajana.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes, p. 09 6150 4901, suvi-anne.siimes@laaketeollisuus.fi

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje