Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketiedon Kevätkylvössä kylvettiin ajatuksia tulevaisuuden kehityspoluista

Lääketiedon Kevätkylvössä kylvettiin ajatuksia tulevaisuuden kehityspoluista

Lääketiedon Kevätkylvö kokosi jälleen lääkealan, tietotekniikan ja terveydenhuollon ammattilaisia yhteen keskustelemaan ja verkostoitumaan

Toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen avasi keynote -puheenvuorossaan palkitun asianajotoimisto Castren & Snellmanin menestykseen johtaneita tekijöitä: he ovat uskaltaneet tehdä asioita toisin kuin alalla yleensä ja onnistuneet luomaan ns. Cassun-hengen. Muutoksessa haasteellisinta on ollut ihmisten johtaminen. Tenhusen mukaan ihmisten sitouttaminen muutokseen jatkuvan keskustelun avulla on tärkeintä haasteiden voittamisessa.

Ville Niemijärvi Louhia Consultingilta ja Ville Valkonen Lääketietokeskuksesta avasivat Pharmarket-palvelun uusia käyttömahdollisuuksia laajan yleisön tietoisuuteen ensimmäistä kertaa. Esityksessä pureuduttiin siihen kuinka eri tuotteiden myynnit voidaan pilkkoa osiin ja niiden avulla voidaan tunnistaa myyntitrendejä, kausivaihteluita sekä menekkityyppejä automatisoidusti. Erittäin kiinnostavana, uutena ulottuvuutena tutustuttiin kuinka luonnistuu linkitys sosiaalisen median aktiivisuuden, lääkkeiden ja vapaan kaupan tuotteiden myynnin välillä.  

Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi osallistujat pääsivät nauttimaan raikkaasta keväisestä tarjoilusta ja testaamaan pirskahtelevia keväisiä virvokeuutuuksia.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja hyvää alkavaa kesää!

 

 

Lisätietoja

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje