Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääketiedolla johtaminen keskiössä NuoriLääkäripäivillä

Lääketiedolla johtaminen keskiössä NuoriLääkäripäivillä

Osallistuimme tuttuun tapaan NuoriLääkäri-päiville 21.­−22.10.2016. Päivien teemana oli tiedolla johtaminen.

Avauspuheenvuoron pitäjä Osmo Soininvaara nosti puheessa esille meillekin tuttuja teemoja: nopeasti etenevä lääketieteellinen tieto ja teknologisen kehityksen haasteet terveydenhuollon työnjaolle.

Tiedolla johtamisen työkaluja tarvitaan myös lääkehoidoissa. Lääkärin ja potilaan välisen kommunikaation merkitys korostuu erityisesti uusien lääkehoitojen aloituksessa. Saimme nuorilta lääkäreiltä rohkeita ja hauskojakin ideoita lääketietopalveluidemme kehitykseen.

Pharmaca Fennica -verkkopalvelu on kaikkien lääkäreiden käytettävissä niin mobiilissa kuin tietokoneilla. Palvelu ei tee lääkehoitopäätöksiä lääkärin puolesta Watsonin tapaan, mutta se tarjoaa mahdollisuuden tarkistaa tuoreimmat lääketiedot ajasta ja paikasta riippumatta. Ensi vuoden alussa julkaisemme mobiiliapplikaatiot iOS- ja Android-puhelimille, jolloin tieto on käytettävissä myös matkapuhelinverkon ulkopuolella.

Lisätietoja

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Noora Aalto
Myynti- ja markkinointiassistentti
work (09) 6150 4975
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje