Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääkehoidon päivänä 19.3. apua lääkehoidon seurantaan – tule tutustumaan Lääkekorttiin

Lääkehoidon päivänä 19.3. apua lääkehoidon seurantaan – tule tutustumaan Lääkekorttiin

Tule tapaamaan meitä Narinkkatorille 19.3. klo 11–14 ja tutustumaan miten Lääkekortti.fi auttaa lääkehoidon seurannassa.

Mikä on lääkehoidon päivä?

Lääkehoidon päivä on vuosittain järjestettävä sekä lääkkeiden käyttäjille että terveydenhuollon ammattilaisille kohdennettu valtakunnallinen teemapäivä. Tänä vuonna lääkehoidon päivää vietetään torstaina 19.3. ja päivän teemana on lääkehoidon seuranta. Osallistumme päivän toteuttamiseen ja tarjoamme tukea lääkehoidon seurantaan Lääkekortin avulla. Lääkekortti on käytännön työkalu lääkehoidon seurantaan ja hallintaan.

Miten olemme mukana?

Annamme Lääkehoidon päivän aikana opastusta Lääkekortti.fi-palvelun käyttöön ja jaamme paperisia lääkekortteja yhdessä Farmasialiiton kanssa Helsingin Narinkkatorilla klo 11–14. Lääkekortteja on jaettu lisäksi farmasian opiskelijoille, jotka opastavat kortin käyttöä apteekeissa.

Lisätietoja Lääkekortista ja sen käytöstä saat Lääkekortti.fi-palvelusta (www.laakekortti.fi). Lääkekortti.fi on kaikille avoin verkkopalvelu lääkitystietojen ylläpitoon. Jos haluat käyttää kynää ja paperia lääkityksen seurantaan, tarjoamme sinulle tulostettavan lääkekortin. Laitaa tulostettava lääkekortti täältä

Lääkehoidon päivän järjestämistä koordinoi Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea. Lue lisää Fimean sivuilta (www.laakehoidonpaiva.fi)

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje