Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääkehoidon opettajat innostuivat Hoitotyön Pharmaca Fennicasta

Lääkehoidon opettajat innostuivat Hoitotyön Pharmaca Fennicasta

Osallistuimme Lääkehoidon opettajien monialaiseen foorumiin (LOMF) Turussa 27.–28.11.2014. Foorumi kokosi ensimmäistä kertaa saman katon alle niin hoivatyön, farmasian kuin lääketieteen lääkehoidon opettajia. 

Foorumin tarkoituksena oli pohtia kehityssuuntia monialaisen lääkehoidon koulutuksen kehittämiseksi ja ammattilaisten osaamisen varmistamiseksi lääkehoitoprosessin eri vaiheissa. Foorumin järjestäjinä toimivat Turun ammattikorkeakoulu, Åbo Akademi, Turun yliopisto, Turun ammatti-instituutti sekä Fimean Lääkeinformaatioverkosto. 

Uusi palvelu koettiin hyödylliseksi lääkehoidon opetuksessa

Esittelimme messuosastollamme uutta hoitoalan ammattilaisille suunnattua Hoitotyön Pharmaca Fennica -verkkopalvelua, joka sai innostuneen vastaanoton lääkehoidon opettajilta. Osalle foorumin osallistujista Hoitotyön Pharmaca Fennica oli jo ennestään tuttu verkkopalvelun kehityksen pilottivaiheista. Saimme runsaasti myönteistä huomiota, ja erityisesti verkkopalvelun rinnakkaisvalmisteita ja potilasneuvontaa koskevat toiminnot koettiin hyödyllisiksi myös lääkehoidon opetuksen kannalta.

Tarjoamme oppilaitoksille Hoitotyön Pharmaca Fennica -palvelun erikoishintaan yhteistyössä Terveysportin kanssa.

Lisätietoja

Elli Leppä
Kehitysproviisori, FT
work (09) 6150 4962
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje