Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Lääkäripäivillä vilkasta keskustelua kehityshankkeista

Lääkäripäivillä vilkasta keskustelua kehityshankkeista

Pharmaca Fennica -kiertue käynnistyi tuttuun tapaan Lääkäripäivillä 13.–15.1.2016 Helsingissä.

Kehitämme Pharmaca Fennica -kirjaa vastaamaan paremmin nykypäivän tietotarpeita ja siirrymme vuonna 2017 käsikirjamaiseen muotoon. Jatkossa saatavilla on yksi kirja, joka on rakennettu lääkeainelähtöisesti. Lääkäripäivillä lääkäreillä oli mahdollisuus kommentoida Pharmaca Fennica -uudistusta ja tutustua erilaisiin sivupohjiin ja tietorakenteisiin.

Haastattelimme yli sata lääkäriä uudistuksesta. Valtaosa haastelluista lääkäreistä toivotti kätevän käsikirjamallin lämpimästi tervetulleeksi. Uudessa kirjassa painotetaan erityisesti käyttäjäystävällisyyttä, tietojen nopeaa löydettävyyttä sekä lääkitysturvallisuutta.

Esittelimme messuosastollamme myös muita kehityshankkeitamme, kuten lääketietoa välittäviä älylaseja ja haittavaikutusten visualisointityökalua. Esityksemme Plaza-lavalla herätti kiinnostusta kuulijoissa. Tiedätkö sinä millainen on lääketiedon älykäs tulevaisuus?

Lisätietoja

Elli Leppä
Kehitysproviisori, FT
work (09) 6150 4962
Lataa yhteystiedot vCardina
Niina Laine
Palvelukehittäjä, kliinisen farmasian maisteri
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje