Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Kuusi potilas- ja kansalaisjärjestöä saa lahjoituksena rautaisannoksen lääketietoa

Kuusi potilas- ja kansalaisjärjestöä saa lahjoituksena rautaisannoksen lääketietoa

Kirjan ja ruusun päivää vietetään taas tiistaina 23.4.2013. Lääketietokeskus lahjoittaa päivän kunniaksi ja lääkitysturvallisuuden edistämiseksi kuudelle eri organisaatiolle Kodin Lääkeopas -teoksia.

Kodin Lääkeopas on luotettava jokaisen kodin, kesämökin ja työpaikan tietolähde Suomessa myytävistä lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä.

Kodin Lääkeopas -lahjoituksen saavat

  • Sydänliitto
  • Syöpäjärjestöt
  • Munuais- ja maksaliitto
  • Reumaliitto
  • MS-liitto
  • Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry

Saajat iloitsevat käyttökelpoisesta lahjoituksesta

Lahjoituksen saajat kiittävät Lääketietokeskusta jäsenistönsä huomioimisesta ja lääketiedon saatavuuden parantamisesta. ”Otimme ilolla vastaan Lääketietokeskuksen lahjoituksen Kodin Lääkeoppaasta. Kirjat menevät suoraan jäsenistölle, erilaisten liiton järjestämien tapahtumien yhteydessä. Kirjoista riittää hyötyä ja iloa pitkäksi aikaa. Suuri Kiitos eleestänne Kirjan ja Ruusun päivänä”, kiitteli Sari Högström, Munuais- ja maksaliiton toiminnanjohtaja.

”Omaishoitaja toimii monissa rooleissa. Asettuminen apteekkarin, sairaanhoitajan tai lääkärin rooliin on monelle arkipäivää. Siksi Lääkeopas tulee varmasti monelle omaishoitajalle tarpeeseen. Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto kiittää lahjoituksesta. Lääkeoppaita tullaan jakamaan mm. Vantaalla elokuussa järjestettävillä paikallisyhdistysten neuvottelupäivillä”, sanoo verkosto- ja tiedotuskoordinaattori Juha Viitanen Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta.

"Olemme tukeneet vuosittain erilaisia hyväntekeväisyyskohteita rahalahjoituksin. Tällä kertaa halusimme tehdä jotain todella konkreettista ja tuntuvaa: viedä tiedon lähelle sen tarvitsijaa," kertoo toimitusjohtaja Minna Palhamo. Vaikka erilaiset sähköiset työkalut valtaavat alaa, niin painetun kirjan käyttöliittymä on useimmille yhä helpoin tapa syventyä tietoon", Palhamo muistuttaa.

Lisätietoja

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina

 

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje