Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää ja rauhallista joulunaikaa

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme hyvää ja rauhallista joulunaikaa

Lahjoitimme joulumuistamisiin suunnatut varat hyväntekeväisyyteen. Lahjoituksellamme tuemme HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi.

Yli 400 000 suomalaista kärsii yksinäisyydestä. Yksin jääminen lannistaa, sairastuttaa ja lisää itsetuhoisuutta. Pitkään jatkuva yksinäisyys heikentää pysyvästi hyvinvointia ja terveyttä. 

HelsinkiMissio auttaa keskustelu- ja kriisiavun ammattilaisten sekä vapaaehtoisten voimin yksinäisiä vanhuksia, lapsiperheitä ja nuoria pääkaupunkiseudulla. Päivystävä Aamukorva-puhelin ja Senioripysäkki-keskusteluryhmät palvelevat senioreja myös muualla Suomessa.

”Haluamme olla vahvasti mukana tekemässä lapsille, nuorille ja vanhuksille parempaa ja välittävämpää tulevaisuutta. Sen takia halusimme tänä jouluna tukea HelsinkiMission toimintaa” kertoo Lääketietokeskuksen toimitusjohtaja Minna Palhamo.

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje