Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Huippuseminaarissa rakennettiin lääkealan tulevaisuutta

Huippuseminaarissa rakennettiin lääkealan tulevaisuutta

Lääketeollisuus muuttuvassa yhteiskunnassa – roolit, resurssit, riskit -seminaari linjasi lääkealan tulevaisuutta korkean tason puhujien johdolla.

Seminaari keräsi 4.3.2015 Hotel Havenin auditorion täyteen lääkeyritysten toimitusjohtajia ja muuta johtoa, lääkealan asiantuntijoita ja viranomaisten edustajia. Innokas osallistujajoukko haastoi asiantuntijapuhujia ja toi esille näkemyksiä toimialan ja lääketeollisuuden kehittämiseksi.

Seminaarin keynote-puhujat, Vesa Vihriälä ETLAsta ja sosiaalifarmasian professori Marja Airaksinen Helsingin yliopistosta, pureutuivat puheenvuoroissaan kilpailukykyyn ja innovaatioihin kasvun ajureina. Toimitusjohtajat Antti Viitanen Novartis Finland Oy:stä ja Sébastien Delarive Sanofi Oy:stä esittelivät syväluotaavat katsaukset lääketeollisuuteen Suomessa.

Päivän päätteeksi arvovaltainen paneeli loi uskoa lääketeollisuuden tulevaisuuden toimintaedellytyksiin Suomessa. TEM:n Terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvustrategia ja siinä esitetyn tiekartan toimeenpano nostettiin esille yhtenä ratkaisuna kotimarkkinan haasteisiin. Seminaarin puheenjohtaja, päätoimittaja Kati Haapakoski, tiivisti päivän teemat: luovan tuhon kautta on mahdollisuus luoda uutta kasvua, kun muistetaan samalla huolehtia innovaatioympäristöstä.

Ensimmäistä kertaa järjestetty huippuseminaari lunasti heti paikkansa. Spontaanin palautteen perusteella puhujien visiot ja käyty keskustelu alan suuntaviivoista antoivat osallistujille eväitä niin oman tekemisen kuin toimialan kehittämiseen. Yleisön pyynnöstä järjestämme vastaavan seminaarin myös alkuvuodesta 2016. Kuulemme mielellämme ideoita ja lisää palautetta ensi vuoden huippuseminaariin.

Lisätietoja

Anja Isoaho
Koulutuspäällikkö
work (09) 6150 4959
Lataa yhteystiedot vCardina
Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje