Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Hoitotyön Pharmaca Fennica® innosti Sairaanhoitajapäivillä

Hoitotyön Pharmaca Fennica® innosti Sairaanhoitajapäivillä

Osallistuimme Sairaanhoitajapäiville 12.­­­ - 13.3.2015 Helsingin Messukeskuksessa. Pidimme kiittävää palautetta saaneen luennon lääkeneuvonnan tukipalveluista osana potilaan ohjausta ja esittelimme messuosastollamme uutta sairaanhoitajien verkkopalvelua, Hoitotyön Pharmaca Fennicaa.

Hoitotyön Pharmaca Fennica Verkkopalvelun esittely keräsi runsaasti innostuneita kuulijoita erityisesti hoitotyötä helpottavien lääkkeiden kuva-aineistojen ja selkeiden potilasohjeiden ansiosta. Potilasohjeiden tulostus- ja lähetysmahdollisuuksia pidettiin tärkeinä potilaan aktiivisen omahoidon onnistumisen kannalta. Myös rinnakkaislääkkeiden vertailutyökalu nopeuttaa niin hoitajan kuin lääkärinkin työtä ja parantaa potilasturvallisuutta.

Hoitotyön Pharmaca Fennica on kevään aikana herättänyt vilkasta kiinnostusta terveydenhuollon toimijoiden parissa. Jatkamme verkkopalvelun kehitystä entistä enemmän hoitotyön tarpeita palvelevaksi. Viimeisin uudistus on ruotsinkielisten pakkausselosteiden lisääminen palveluun. Seuraavana kehityssyklissä on tablettien murskattavuustiedon lisääminen.

Tulemme mielellämme esittelemään palvelua, otathan yhteyttä. 

Elli Leppä
Kehitysproviisori, FT
work (09) 6150 4962
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje