Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Helsingin Proviisorikerho vieraili Lääketietokeskuksessa

Helsingin Proviisorikerho vieraili Lääketietokeskuksessa

Helsingin Proviisorikerho vieraili tapaamassa asiantuntijoitamme tiistaina 6.5. Vierailulle osallistui lähes 30 lääkealan eri tehtävissä työskentelevää proviisoria ja proviisoriopiskelijaa.

Lääketietokeskuksen proviisorit kertoivat kerhon jäsenille uusista palveluistamme ja kehityshankkeistamme. Mukavan ja lämminhenkisen illan aluksi jokainen pääsi osallistumaan työpajaan, jossa käsiteltiin lääketiedon rakenteistamista ja sen hyötyjä eri alojen farmasistien kannalta.  Tämän lisäksi vieraat kuulivat ajankohtaisia ja kiinnostavia esityksiä mm. uuden Hoitotyön Pharmaca Fennica® -verkkopalvelun kehityskaaresta, pharmacafennica.fi-mobiilipalvelusta sekä Pharmarket™-markkinatilastopalvelusta.

Kiitoksena vierailusta Proviisorikerho teki lahjoituksen Lääketietokeskuksen puolesta Lastensairaala-hankkeelle. Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille erinomaisesta illasta!

Hyvän palautteen innostamana järjestämme jatkossakin vastaavia työpajoja lääketiedon käytöstä terveydenhuollon ammattilaisille ja muille asiantuntijoille. Tarjoamme myös räätälöityjä koulutuspaketteja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä!

Elli Leppä
Kehitysproviisori, FT
work (09) 6150 4962
Lataa yhteystiedot vCardina
Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje