Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Autamme kansanedustajia ymmärtämään paremmin haasteellista lääkealaa

Autamme kansanedustajia ymmärtämään paremmin haasteellista lääkealaa

Lääketietokeskus lahjoitti tänään 30.6. kaikille kevään 2011 vaaleissa valituille kansanedustajille tuoreen Lääkkeistä terveyttä? -teoksen, joka luotaa ainutlaatuisesti lääkealaa ja lääkkeen elinkaarta koeputkesta kodin lääkekaappiin.

Kirjassa on yksissä kansissa vastauksia lääkkeiden määrääjiä ja käyttäjiä ja päättäjiä askarruttaviin kysymyksiin: miksi kaikkia lääkkeitä ei korvata, miksi rokotteet ovat tärkeitä, miten lääkemarkkinointia valvotaan jne.

Uudet kansanedustajat Hanna Tainio ja Lasse Männistö arvostavat tukea

"Pidän tärkeänä säilyttää hyvä tuntuma terveydenhuollon kenttään ja tietää mitä lääkemaailmassa tapahtuu", lääkäri ja kansanedustaja Hanna Tainio (sdp) kertoo.

”On hienoa, että Lääketietokeskuksen kaltainen yksityinen toimija tekee läheistä yhteistyötä julkisen sektorin kanssa ja jakaa tietotaitoa”, kansanedustaja Lasse Männistö (kok) kommentoi.

”Meistä on tärkeää, että kansanedustajilla on mahdollisuus perehtyä helposti ja nopeasti lääkealan haasteelliseen maailmaan ja tämä teos on hyvä tapa päivittää omat tiedot lääkelasta” Lääketietokeskuksen toimitusjohtaja Minna Näsänen kertoo. ”Haluammehan, että uuden eduskunnan päätökset edistävät suomalaisten lääke- ja potilasturvallisuutta”, hän jatkaa.

Kirjoittajina alan parhaan asiantuntijat

Teoksen kirjoittajina on yli 30 alan huippuasiantuntijaa, mm. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen ylijohtaja Sinikka Rajaniemi, Lääkäriliiton varatoiminnanjohtaja Risto Ihalainen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen rokoteosaston johtaja Terhi Kilpi, Sosiaali- ja terveysministeriön lääkintöneuvos Timo Keistinen ja Kilpailuviraston johtaja Martti Virtanen.

Lisätietoja

Minna Palhamo
Toimitusjohtaja
work 0400 377 010
Lataa yhteystiedot vCardina
Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina

Painokelpoiset lehdistökuvat ja arvostelukappaleiden tilaukset

 

Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje