Lääketietokeskus Ajankohtaista Tiedotteissa Apteekit ja lääkeyritykset luottavat Klikin lääkeinformaatiopalveluihin

Apteekit ja lääkeyritykset luottavat Klikin lääkeinformaatiopalveluihin

Kymmenet apteekit ja lääkeyritykset luottavat Klikin lääkeinformaatiopalveluihin. Klik hoitaa asiantuntemuksella niin Medical Information -toimintaan liittyvän haittavaikutusraportoinnin, potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten neuvonnan puhelimitse kuin sairaala-apteekkien vaativat tiedonhaut. Klik tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille helppokäyttöisen Klik-tietopankin, johon voi jättää kysymyksiä ja hakea vastauksia 24/7.

Mitä Klikistä kysytään?

Tuoreiden kysymystilastojen perusteella potilaat tarvitsevat eniten tukea lääkkeen käytön yhteydessä kohdattuihin haasteisiin kuten insuliinikynien ja astmalaitteiden käyttöopastukseen, lääkehoidon aikana ilmenneisiin haittavaikutuksiin sekä lääkkeiden säilytykseen. Apteekeista ja sairaala-apteekeista kysytään usein lääkkeiden yhteensopivuuksista, i.v. valmisteiden kesto- ja säilytystiedoista sekä lääkkeen käytön erityistilanteista esim. korvaavien valmisteiden etsiminen markkinoilta poistuneiden/saatavuusongelmaisten tilalle

Haluatko kuulla lisää Klik-palveluista? Ota yhteyttä

Topi Hanhela
Asiakkuus- ja kehitysjohtaja
work 040 518 0792
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje