Lääketietokeskus Lääketieto Lääketietokannat

Lääketietokannat

Tietokantamme ovat avain turvalliseen lääkehoitoon. Ylläpidämme ajantasaisia lääketietoja kansalaisten, terveydenhuollon ammattilaisten, lääkealan yritysten ja terveydenhuollon järjestelmätoimittajien tarpeisiin.

Olemme julkaisseet liki 40 vuoden ajan Pharmaca Fennica® -teosta. Tänä päivänä kirja on vain yksi otos laajasta lääketietokannasta.

Lääketietokantamme sisältää kaikki olennaiset tiedot niin ihmisille kuin eläimillekin käytettävistä lääkkeistä kuten lääkevalmisteen kauppanimi, vahvuus, pakkauskoko, hinta, korvattavuus, annostus, käyttötarkoitus ja haittavaikutukset.

Rakenteinen lääketietokanta ammattilaisen tukena

Toimimme tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tämä vie eteenpäin lääketietokannan jatkuvaa kehittämistä. Rakenteisella tietokannalla kyetään tukemaan paremmin ammattilaisten päätöksentekoa, kehittäjille se antaa mahdollisuuden toteuttaa erilaisia automaattihälytyksiä ja älykkäitä toimintoja lääkitysturvallisuuden edistämiseksi.

Tietokannasta julkaisuiksi ja palvelutuotteiksi

Lääketieto jalostetaan lääketietokannan kautta julkaisuiksi kuten Kodin Lääkeopas™, Pharmaca Fennica® ja Pharmaca Fennica Veterinaria®. Lääketietokeskus toimittaa lääkealan toimijoille myös ajantasaisia sähköisiä lääketietoaineistoja kuten eReseptin lääketietokanta, PF-lääkerekisteri ja Pharmaca Fennica® -aineisto.

Linkkinä lääketietokannan sisällä sekä eri palvelutuotteiden välillä toimii Vnr-numero. Vnr-numero yksilöi lääkepakkauksen luotettavasti lääkkeen eri jakeluvaiheissa. Lääketietokeskus toimii pohjoismaisen Vnr-keskusrekisterin hallinnoijana.

Kiinnostuitko lääketietokannoista? Ota yhteyttä!

Ville Valkonen
Asiakkuuspäällikkö
work 040 744 0546
Lataa yhteystiedot vCardina
Petter Tuderman
Kehitysproviisori
work (09) 6150 4969
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje