Lääketietokeskus Lääketieto Kansalaisille Lääkekortti.fi

Lääkekortti.fi

Palvelu lääkitystietojen ylläpitoon.

Lääkekortti on kehitetty yhteistyössä Vaasan keskussairaalan kanssa.

Lääkekortti.fi on luotettava työkalu kokonaislääkityksen hallintaan

Lääkekortti.fi on kaikille avoin verkkopalvelu lääkitys- ja rokotustietojen ylläpitoon. Tietojen täyttäminen, tallentaminen ja tulostaminen Lääkekortti.fi -palvelussa on vaivatonta yksinkertaisten valikoiden ja välivaiheiden avulla. Palvelu on toteutettu suomen ja ruotsin kielellä.

Lääkekortti.fi on kaikille avoin verkkopalvelu kokonaislääkityksen hallintaan. Se ei vaadi erillistä kirjautumista eikä käyttäjätilin muodostamista. Käyttäjä voi tallentaa palveluun lisättävät tiedot erillisenä tiedostona omalle tietokoneelleen tai muistitikulle. Tiedot eivät tallennu Lääketietokeskukseen.

Paperinen Lääkekortti

Lääkitystietoja voi ylläpitää myös paperisella lääkekortilla. Täytettäviä lääkekortteja voi kysyä apteekeista ja terveydenhuollon toimipisteistä. Lääketietokeskuksen toimittamia lääkekortteja on sekä suomen- että ruotsinkielisiä.

Lisätietoja

Johanna Järäinen
Assistentti, lääketieto
work (09) 6150 4934
Lataa yhteystiedot vCardina
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje