Lääketietokeskus Koulutus Koulutuskalenteri

Koulutuskalenteri

Ajankohta Koulutus
2.2.2017

Lääkkeiden hyvät tuotantotavat

Monipuolisesta annistaan kiitetty koulutus tarjoaa mielenkiintoisen perehdytyksen GMP-asioihin lääkealan rautaisten ammattilaisten johdolla. Päivän aikana kuulet paljon käytännön esimerkkejä ja saat hyviä vinkkejä työsi kehittämiseen. Koulutus sopii erinomaisesti myös kertaus- ja päivityspaketiksi aihetta jo tunteville.

Ilmoittaudu
16.2.2017

Lääkkeen Market Access

Tunnetko tuotteesi elinkaaren vaiheet ja niihin sisältyvät lainalaisuudet? Tule mukaan oppimismatkalle lääkkeen elinkaarta seuraten.

Ilmoittaudu
28.3.2017

Lääketieteellisen informaation hyödyntäminen eri kanavissa

Käytännönläheisessä koulutuksessa opit hyödyntämään lääketieteellistä informaatiota eri kanavissa sekä saat työkaluja markkinoinnillisen viestin suunnitteluun säilyttäen sisällön luotettavuuden.

Ilmoittaudu
1.4. - 30.4.2017

CRA-päivä 2017

Haluatko päivittää CRA:n osaamistasi? Varmista ja vahvista ammattillista osaamistasi ja kilpailukykyäsi toivotussa koulutuksessa!

Ilmoittaudu
4.4.2017

Perehdytys myyntilupa-asioihin

Koulutuksen tavoitteena on mm. perehdyttää osallistujia lääkealaa ohjaavaan lainsäädäntöön EU:ssa, eri myyntilupamenettelyihin sekä myyntilupahakemuksen rakenteeseen ja täyttämiseen.

Ilmoittaudu
6.4.2017

Ajankohtaista lääkealan immateriaalioikeuksista

Aamupäiväseminaarissa perehdyt tämän hetken ajankohtaisimpiin IPR-asioihin, kuten EU:n uuteen yhtenäispatenttijärjestelmään ja liikesalaisuuksien suojaa koskevan direktiivin vaikutuksiin lääkealan näkökulmasta.

Ilmoittaudu
1.5. - 31.5.2017

Itsehoitoseminaari 2017

Jo perinteeksi muodostunut toivottu Itsehoitoseminaari toteutetaan uusilla ajankohtaisilla teemoilla. Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja tule päivittämään tietosi sekä tapamaan kollegoja.

Ilmoittaudu
1.9. - 30.9.2017

5th Nordic Pharmacovigilance Conference

In cooperation with the Nordic national competent authorities and the Nordic pharma industry. The aim of this conference is to highlight hot topics within the field of pharmacovigilance legislation and to discuss challenges in implementing the new legislation in every day practice.

Ilmoittaudu
1.9. - 30.9.2017

Lääkehoito uusissa sote-rakenteissa

Syksyn ajankohtaisin seminaari sote-uudistuksesta lääkealan sekä terveydenhuollon päättäjille ja asiantuntijoille!

Ilmoittaudu
1.9. - 30.9.2017

Vastuunalaisen johtajan ajankohtaispäivä

Vastuunalaisten johtajien vuoden tärkeimmässä tapahtumassa päivität tietosi ja tapaat kollegoita.

Ilmoittaudu
Sitemap:

Sivusto ei ole optimoitu IE6-selaimelle

Päivittämällä selaimesi uudempaan versioon:

  • Varmistat uudempaa tekniikkaa sisältävien sivustojen näkymisen oikein
  • Lisäät verkkoturvallisuutta
  • Saat vakaammin toimivan selainympäristön

Päivitä uuteen Internet Explorer -versioon

Päivitä selaimesi alla olevasta olevasta linkistä uusimpaan Internet Explorer -versioon. Internet Explorer on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Microsoftin sivustolta.

Asenna Firefox

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä kokonaan uuteen selaimeen, Firefoxiin. Selain on ilmainen ja se on vapaasti ladattavissa Mozillan sivustolta.

Sulje